Skip to content

Green color

ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΑΠΟΧΗΣ ΕΩΣ ΚΑΙ 28/03/2016

Η Συντονιστική Επιτροπή Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος που συνήλθε στην Αθήνα σήμερα Τρίτη 15.03.2016 επανεξέτασε το ζήτημα του Ασφαλιστικού και αποφάσισε ομόφωνα:

α) Την παράταση της πανελλαδικής αποχής δικηγόρων έως και 28.03.2016.

β) Την εκ νέου σύγκληση της Συντονιστικής Επιτροπής Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος την 24.03.2016 στις 3μμ στα γραφεία του ΔΣΑ.

Εξακολουθεί να ΙΣΧΥΕΙ το πλαίσιο χορήγησης αδειών που αποφάσισε η Ολομέλεια της 14.01.2016

 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

Επί δημοσιεύματος στο οποίο αναφέρεται πως ο Δικηγορικός Σύλλογος Καστοριάς δεν υπέγραψε, εκπροσωπούμενος από αρμόδιο όργανο του, κείμενο επιτροπής φορέων, που αφορά στην ίδρυση και στέγαση Αρχιτεκτονικής Σχολής στην Καστοριά, υπενθυμίζουμε αρχικά πως ο σκοπός του ΝΠΔΔ δεν συνάδει με τη μη συμμετοχή του στην όποια θεσμική διαβούλευση κοινωνικού, οικονομικού ή πολιτικού θέματος, που μπορεί να απασχολεί την τοπική κοινωνία. Ωστόσο πρέπει να ληφθεί υπ’ όψιν πως ο Δικηγορικός Σύλλογος ουδέποτε εκλήθη προκειμένου να συμμετέχει σε συζήτηση με το ανωτέρω θέμα, στην εκπόνηση και σύνταξη επιστολής προς αρμόδιους φορείς, παρά μόνο όταν αυτή έλαβε την τελική της μορφή. Η μετά τετελεσμένων ενεργειών κλήση του Συλλόγου θίγει και περιθωριοποιεί το Δικηγορικό Σώμα, πόσο δε μάλλον όταν αυτή προτείνεται από εξωθεσμικές συνευρέσεις, οι καλές προθέσεις των οποίων σε καμία περίπτωση δεν αμφισβητούνται.

Καστοριά 09/03/2016

Ο Πρόεδρος του
Δ.Σ.Καστοριάς
Γεώργιος Μπαλιάκας

 

 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

Το Δ.Σ. του Δικηγορικού Συλλόγου Καστοριάς στα πλαίσια ανακούφισης και πλήρωσης βασικών αναγκών προσφυγών, που εγκατέλειψαν τις εστίες τους λόγω φρικαλεοτήτων, τρομοκρατίας και πολέμου και οι οποίοι στεγάζονται προσωρινά στο κλειστό γυμναστήριο της Λευκόβρυσης Κοζάνης, αποφάσισε κατά τη συνεδρίαση της 7/3/2016 τη συλλογή κι αποστολή τροφίμων, φαρμάκων και ειδών πρώτης ανάγκης με την αρωγή της Αντιπεριφέρειας Καστοριάς.

Η συγκέντρωση των αγαθών θα πραγματοποιείται κάθε εβδομάδα από Τετάρτη έως και Πέμπτη στα γραφεία του Συλλόγου.

Τρόφιμα μη ευπαθή, για τα οποία δεν απαιτείται συντήρηση (ψυγείο) όπως: γάλα μακράς διαρκείας, βρεφικές κρέμες, βρεφικό γάλα σε σκόνη, νερά εμφιαλωμένα, μπισκότα, κριτσίνια, κρουασάν, χυμοί (ατομικές συσκευασίες), μακαρόνια, κριθαράκι, ρύζι, τοματοπολτός, λάδι, μπάρες δημητριακών, ξηροί καρποί, φρυγανιές, μέλι και μαρμελάδες (σε ατομικές μερίδες), τσάϊ (σε φακελάκια), κονσέρβες (όχι χοιρινό).

Είδη προσωπικής υγιεινής για γυναίκες και παιδιά (βρεφικές πάνες, σερβιέτες), μωρομάντιλα, χαρτομάντιλα, χαρτί κουζίνας, χαρτί υγείας.

Παυσίπονα-αντιπυρετικά χάπια, γάζες, είδη σκεπασμάτων, κ.λπ.

Για το Δ.Σ.

 

 
<< Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμενο > Τέλος >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

Μελη Συλλογου

Πατήστε για να δείτε τη λίστα μελών του Συλλόγου